Vi fick vår D-kull med 5 hanar och fyra tikar den 7 oktober 2020
Davy Lora
Davy Lora
Davy blev Bäst i Rasen på engelska Goldenklubbens Club Show 2018 i samband med rasens 150 års jubileum. Mamma Lora är endast visad vid ett par tillfällen och har två excellent på utställning. Hennes pappa däremot har många titlar. 2017 blev han Världsvinnare.
 
C.I.B. FI UCH LV CH NO UCH SE UCH
Combine Steward Of The Line
IT CH
Gildas Acteur
Stanroph Sailors Swansong GB CH
Stanroph Sailor Boy
Stanroph Secret Finale
Gildas Kissing Cousin Stanroph Sandboy
Gildas Grace N'Glory
Combine Online SE UCH
Combine Hennessy
Chinnordale Kirriebillie
SE U(U)CH
Combine Flames Of Fantasy
Stanroph So Remember Me Dreamylake Dayandnight
Stanroph So Let It Be
Made My Way Yes I'm Leonora C.I.E. GB SHCH IT CH
Il Trovatore Della Val d'Aveto
Oscar To Denver Dreamylake Dayandnight
Lulucestmoi
IT CH
Dontcryformeargentina
INT UCH IT CH
Double Willow Dragon Fly
IT CH
Double Willow Rossina Dell'Aveto
Made My Way Up To Us C.I.E. NO UCH SE U(U)CH
Gildas Baryshnikov
SE UCH
Combine Hennessy
NO UCH SE U(U)CH
Gildas Sky Is The Limit
Made My Way Safe To Say Made My Way Off The Cuff
Trewater Made My Way

 


5:e mars 2020
Nu har alla valpar flyttat. Här sitter pappa Gildas Per Vivere med sin dotter Made My Way Caddie to Daddy.

 
6:e februari 2020
Nu är det 6 februari och valparna är redan fem veckor och det blir roligare och roligare att följa dom. Fotot på de bägge som busar togs när de var fyra, det andra en vecka senare. Där ser man verkligen hur mycket som händer på bara en vecka.
Valparna verkar bli precis det jag hoppades på dvs nyfikna, aktiva och orädda. Jag har också hittat bra hem till alla, förutom en hanvalp som fortfarande söker rätt hem.

Klicka på bilderna för större format.
 

Nyårsnatten 2019/2020
På nyårsnatten välkomnade vi åtta valpar efter "Sivan" (J MMW Xclusively Mine) och "Perra" (Gildas Per Vivere). En tik och sju hanvalpar. Några gossar finns kvar till rätt hem.

 

Nu är vi ganska säkra. Det blir nog valpar i början av januari efter ”Sivan” (Made My Way Xclusively Mine) och ”Perra” (Gildas Per Vivere), som jag följt sedan han var valp. Han är son till ”Davy” (CIE SE UCH mm Combine Steward of the Line) pappan till ”Sivans” förra kull. ”Perras” mamma är en italiensk tik, ägd av Lena Stenius, Gildas:. ”Olivia” (Tra te Il Mare Della Val d’Aveto), vars syster bl a blev BIR på Crufts i år.

Det här borde bli hundar med stort självförtroende och goda förutsättningar för ”jobb”. Farfar ”Davy” har ett 2:a pris i ökl på B-prov, ”Perras” bror i England fick snabbt anlagsprovet godkänt, precis som en syster i Holland. Mamma ”Sivan” har en 1:a i nkl B -prov, på sin andra start och jag gillar det jag sett av min egen ”Daisy” (MMW A Magic Day) från förra kullen.

Sannolikt blir valparna av en familjetyp man inte ser så ofta på utställning här numera, men trots det har både ”Perra”, ”Sivan” och hennes dotter ”Daisy” gjort bra ifrån sig. Både ”Perra” och ”Sivan” har ett flertal ck och reserv-cert. ”Daisy” har redan nu bl a BIS på GRKs Open Show och ck på off. utställning.


Made My Way Xclusively Mine "Sivan"
Gildas Per Vivere "Perra"


Vill du veta mer? Ring mig på 070 678 78 47